maandag 24 maart 2014

We verbouwen Het Koetshuis

U vraagt zich waarschijnlijk af: waarom komt er zo weinig op de Franse Tafel? Geen recepten? Is de inspiratie weg?
Nee hoor. Maar we 'bakken' een huisje. Het liep storm, de afgelopen maanden, met aanvragen voor 2014. En nog steeds eigenlijk. Het appartement was al in december voor de hele zomer 'uitverkocht'. Daar worden we natuurlijk heel blij van. Maar daarna was het vervelend om steeds 'nee' te moeten verkopen. Dus besloten we het huis in de tuin toch ook maar te gaan verbouwen. En het wordt mooi! Het is best groot, dat Koetshuis, en daarmee veel werk, dus koken we een beetje minder uitgebreid. Maar kok blijf ik, kennelijk, want ook tijdens het klussen gebruik ik allerlei kookgerei. Zo handig, die zakken: voor het opspuiten van slagroom, meringues en voor het vullen van gaten met een soort super-beton (geen zorg, het zijn wegwerp-zakken).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten