Tafel in Frankrijk

Pagina's

  • Startpagina: Tafel in Frankrijk
  • Wijn Wijn Wijnhandel Château des Edelins Vins
  • Over mij
  • Château des Edelins
  • Inspirerende blogs en sites

zondag 23 januari 2011

Een mooi gedekte tafel, natuurlijk

Dit e-mailen Dit bloggen!Delen via XDelen op FacebookDelen op Pinterest
Nieuwere post Oudere post Homepage

Voor als u vanavond niet bij ons aan tafel kunt

Uitgebreid koken met mooie producten: van de markt, van boeren uit de buurt, uit eigen tuin of moestuin van de buurman. En dan goed eten met passende wijnen. Dat is in Château des Edelins heel belangrijk. Daarmee verwennen we onze gasten en wij zijn ongegeneerd bezig met onze passie. Prachtig! Dit blog is er om u hiervan te laten meegenieten, ook als u vanavond niet bij ons aan tafel kunt.

Informatie over onze chambre d'hôte en gîte vindt u op: www.edelins.com.

Recepten zoeken en vinden: zoek gemakkelijk naar een gerecht of ingrediënt, gewoon hieronder typen


Château des Edelins

Château des Edelins





Ontbijten, liefst in de zon

Ontbijten, liefst in de zon

Château des Edelins, we stellen ons graag aan u voor:

  • http://www.aandefranseslag.blogspot.com

Ook interessant...

  • Château des Edelins: een luxe maar ontspannen chambre d’hôte, waar goed eten en genieten voorop staan, in een klein dorpje in de Auvergne, in het midden van Frankrijk: www.edelins.eu

Follow us on Twitter...

  • Twitter!

Totaal aantal pageviews

Blogarchief

  • ►  2016 (1)
    • ►  oktober (1)
  • ►  2015 (4)
    • ►  december (1)
    • ►  mei (1)
    • ►  maart (1)
    • ►  februari (1)
  • ►  2014 (27)
    • ►  november (7)
    • ►  oktober (1)
    • ►  juli (1)
    • ►  april (3)
    • ►  maart (5)
    • ►  februari (3)
    • ►  januari (7)
  • ►  2013 (27)
    • ►  december (4)
    • ►  september (1)
    • ►  juni (3)
    • ►  april (2)
    • ►  maart (1)
    • ►  februari (2)
    • ►  januari (14)
  • ►  2012 (23)
    • ►  juli (1)
    • ►  april (5)
    • ►  januari (17)
  • ▼  2011 (13)
    • ▼  januari (13)
      • Een groot compliment: we maken tegenwoordig de des...
      • Eén van onze hoofdgerechten: op de huid gebakken z...
      • Hoogzomer-voorgerecht: watermeloen met kort gebakk...
      • Kaas met een zoetigheidje - goede kaas, van David,...
      • Een cadeau van de boer-buurman: kleine jonge aarda...
      • Wortels uit de oven, licht zoetig gekruid
      • Een verrassend voorgerecht: Tomaten & Bloemen, een...
      • Een mooi gedekte tafel, natuurlijk
      • Aardappels van de buurman: 10 min voorkoken en dan...
      • Zomaar een voorgerechtje: Mousse de Canard met een...
      • Charolais rundvlees, mosterd met most van de rode ...
      • TARTE TATIN - eindelijk op dit foodblog...
      • Zanddeeg - Pâte Sablé
  • ►  2010 (3)
    • ►  oktober (1)
    • ►  maart (2)
  • ►  2009 (13)
    • ►  november (13)
Mogelijk gemaakt door Blogger.